RÅDGIVNING

Har du brug for rådgivning i forbindelse med dit arbejde med vores produkter, har vi nyttige informationer, som vi gerne vil dele med dig! Disse er der linket til nedenfor. Hvis ikke du kan finde svar på dine spørgsmål her på siden, er du velkommen til at kontakte os for ydeligere information og rådgivning.
Arbejdsbeskrivelser

Vi har samlet arbejdsbeskrivelser, som har relation til vores produkter. Her kan du blandt andet få gode råd til istandsættelse af murværk, kalkvandsbehandling, tilberedning af mørtler og meget mere.

⇢ Læs mere
Konsulentformidling

Har du spørgsmål angående mørtelarbejde, teglarbejde og overfladebehandling er du altid velkommen til at tage kontakt til os. Så skal vi gøre vores bedste for at hjælpe.

⇢ Læs mere
Kursusaktivitet

Vi afholder hvert år et antal dagkurser, som behandler de problemstillinger der er, når man arbejder med gamle bygninger.

⇢ Læs mere
Bestil farveprøver

Hos KALK går vi meget op i at have et stort farveudvalg og har mere end 1500 farver. Vi anbefaler altid, at du bestiller farveprøver, inden du går i gang med dit arbejde.

⇢ Læs mere
Filmguides

Vi har lavet nogle filmguides, som du kan finde her. Du kan blandt andet se en kalkningsproces helt fra bunden eller høre om det perfekte kalkvejr.

⇢ Se dem her
Bygningsbevaring

Er du interesseret i bygningsbevaring, så anbefaler vi, at du læser vores guide om bygningsbevaring.

⇢ Find den her
Hærdningsforhold

Når man arbejder med de kalkbaserede materialer, må man kende hærdingsforholdene. Vi har to slags kalk; luftkalken og vandkalken.

Go to top