Indfarvede mørtler

Indfarvede mørtler

Mørtlerne til pudsning og fugning kan du få indfarvet i de nuancer, du ønsker. Det giver husets facade en dyb og blød farve. Efterfølgende kan den vedligeholdes med sandkalk og kalkmælk i samme nuance.

For at finde frem til den rette nuance kan du købe nogle farveprøver af mørtlen, som du kan lave prøvefelter af på din facade, inden du bestiller. Hvis din facade allerede er pudset op med indfarvet mørtel, kan du sende os prøve af pudset, og vi blander nogle farveprøver, der rammer så godt som muligt. Hvis dit hus tidligere har været oppudset med vores mørtel produkter, er det meget sandsynligt, at vi allerede har oplysninger om, hvordan farven er blandet. Vi har nemlig gennem mange år gemt oplysninger på, hvor alle de indfarvede produkter vi blander, er blevet anvendt.

Vi anbefaler, at du bestiller vores 2-komponent mørtel, Rødvig2Comp KKh 35/65/500 eller Rødvig2Comp KKh 20/80/475, som indfarvede mørtel. Her bliver kulekalksdelen leveret indfarvet som vådmørtel, hvilket sikrer, at pigmentet er rigtigt udblødt og dermed stabil i farven. Kulekalksdelen blander du med en ren juramørtel i det rette forhold alt efter pudse- og fugeopgaven.

Ved linket i højre side finder du vores farveprøver. 

Go to top