Eksperter i bevaring

KALK A/S er Danmarks førende eksperter i bevaring. I mere end 25 år har vi stået for restaurering og vedligeholdelse af nogle af Danmarks største og vigtigste kulturarvsbygninger.

Det var i 1975 ved Lille Heddinge Kirke, at det hele startede. På daværende tidspunkt var vi et murerfirma, der havde fået til opgave at renovere den lokale kirke. Under renoveringen blev det klart for os, at de kalkbaserede produkter var ved at gå i glemmebogen. Derfor oprettede vi i 1976 KALK A/S (dengang: Skandinavisk Jurakalk), for at læske kalk på den gamle og naturlige måde og lagre den i kuleanlæg.

Siden er det blevet til utallige restaureringsprojekter over hele landet. Fra facadebehandling på Amalienborg til murermestervillaer i Køge. I dag kan vi kalde os Danmarks førende eksperter i bygningsbevaring og Danmarks eneste leverandør af Cradle to Cradle-certificerede kalkprodukter.

Bygningsbevaring

Vil du være ekspert i bygningsbevaring, anbefaler vi, at du læser vores guide i bygningsbevaring. Her kan du blandt andet gå ombord i kalkens historie i byggebranchen, læse dybdegående beskrivelser af vores materialer og arbejdsbeskrivelser til reparation af murværk og puds, mørteloverfladebehandling, lavtryksvådsandblæsning, vandsivning m.m.

Du finder 'Bygningsbevaring' ved at klikke på nedenstående billede.

Bygningsbevaring 1680X1200

 

 

 

 

Go to top